fredag 3 februari 2012

Breaking News

En bister morgon anno 2012 under vecka 6 kom våran Sheriff lagens och ordningens man för upprätthållande av säkerheten inom Aitiks industriområde glidande i en hyrbil av okänt fabrikat förmodligast av Japanskt eller Kinesisk tillverkning. I sitt viktiga ämbete så pressade han skrothögen med nedförsbacke medvind och hemlängtan upp i den maximala topphastigheten på 94 km/timme. Då hoppade en gubbe ut i vägen från Securitas och påstod att han hade kört för fort max fart är efter infartsvägen till Aitik 70 km/timme. Som om han inte skulle ha vetat om det det är ju han som har satt upp skyltarna. Vad dom inte fattar det är att ibland i sitt ämbete måste man testa gränser och vaktbolagens uppmärksamhet. På bilden gratuleras han av en kollega från Palohournas för ett väl förrättat värv inom sin kamp för hastighetens upprätthållande.
Här ser ni en bild när han mitt under sin måltid spänner ögonen i någon missdådare som förmodligast brutit mot någon bestämmelse. Vid detta tillfälle när bilden togs fanns det missdådare som inte åt stratteburgare.
Den konstiga utväxten ni ser på vänster öra är hans normala redskap när han i sitt ämbete talar om för kreti och pleti att ordning och reda det är av yttersta vikt. I händelse av olydnad så har han för vana att kalla in en folkilsken Greve från ett grevskap efter Råneälvens älvdal.
Här ser ni att han även på sin fritid utövar sitt ämbete här vaktar han baren tillsammans med mig för att dom alkoholpolitiska riktlinjerna skall följas.
Jag hoppas att ni liksom jag inser att i vissa lägen måste VIP personer inom Aitk få köra för fort även om vi inte har blåljus på bilen. PS: än har dom inte tagit mig.

Inga kommentarer: