fredag 6 februari 2009

Arbetsgemenskap.

Ja nu har vi åtnjutit en till fredag med gemenskap och stratteburgare. Det är särskilt glädjande att en av våra högt värderade projektmedlemmar som förra fredagen valde att svika gänget och bege sig till matsalen för att äta begravningsmat (Plommonspäckad fläskkarre)
Idag så stod han upp som en man och sade KAMRATER jag följer er på den feta vägen Jag trivs inte att vara på den smala man tappar ju orken. Vi hälsar honom välkommen tillbaka i gänget.

Vi har även fått besök från inköpet i Boliden som troget äter och uppskattar sin stratteburgare. Det finns trots allt hopp för Bolidens inköpsavdelning.
Dessvärre har vi några GI fantaster i våra led så nu skall vi uppfinna en GI stratte en sak är säker dom skall tillbaka i gemenskapen.
Eftersom vi nu går med stormsteg mot en hektisk tid utan reglerade arbetstider och semester hoppas jag att Boliden Mineral AB håller oss med fria Stratteburgare så vi kan hålla ångan uppe.

Vi upptäckte idag att kocken på Majas gatukök hade smugit in rödlök i stratten tror han att vi är vegetarianer han är säkert sur för att vi är receptet på spåret.
Kom ihåg att en stratte kan man inte gapa över den skall gnagas och ingen utfyllnad med rödlök tolereras vi hoppas att det var en engångsföreteelse.

Inga kommentarer: