fredag 23 januari 2009

Hemligheten

Vi är hemligheten på spåret. Hemligheten med Stratteburgarerens tillredning. Vi gav vår Strattesamordnare Väinö i uppdrag att utreda mysteriet med dom delikata Stratteburgarna.

Han började med att kolla vår inpasseringskontroll till området. Det visade sig att Chefskocken åkte in varje natt mellan Torsdag och Fredag kl 01,25. Väinö började fundera och utsatte kocken för ett tredje grads förhör ala Kaitumdalen.


Följande har framkommit hitintills, jag vill påpeka att vi kommer inte att ge oss förän vi har det fullständiga receptet. Detta kommer vi att utdela till alla korvmojjar utom MC Donalds och andra Amerikanska skrot mojjar (Kanske till Max om dom lär sig att man inte skall ha glofs på en Cheeseburgare) naturligtvis efter vårt projekt är klart.


När Kocken anländer Majas korvmoj lägger han hamburgarna i en marinad bestående av en hemlig blandning med nån sorts olja kan även vara uppsmällt renfeta samt blandar i hemliga kryddor från naturen. Därefter efter beställning börjar han steka hamburgarna 45 minuter på varje sida med ytterst svag värme detta för att inte stressa hamburgarna, en hamburgare är en känslig varelse som inte tål stress.

Därefter slänger han på suovas som bara skall tvärsnudda stekbordet och tvärvändas snabbt som fan. Baconen kan man toksteka hur fan som helst för det är bara gott om det är knaprigt

Ni ser kära bloggläsare vi är dom på spåren.


Snart vet vi Väinö fortsätter sitt uppdrag.

Inga kommentarer: