söndag 18 januari 2009

Rapport från PC skoterklubb.




Idag drog vi ut utan mål vi bestämmde att vi drar norrut så får vi se var vi hamnar. Med våra GPS:ar på högvarv, men vi är inte riktigt nöjda med dom jag återkommer med rapport. Vi har kontaktatat Garmin men inte fått den support vi vill. Nu på Tisdag åker jag till Baskeri till Norrkust Marina och lämnar in min för service så får vi se.

Vi började med att trampa leden mot Nattavaara tills vi lessnade på kryssen då svängde vi västerut och drog över dom ändlösa myrarna mot Koskivaara, strax innan vi kom fram styrde vi iväg mot Palovaara. Vad skulle vi dit och göra ja inte nå speciellt vi var ju bara ute och skogade för skojs skull. Därifrån drog vi vidare över myrarna ner mot malmens led ja naturligtvis otrampad men några tappra själar hade gjort ett och annat spår.

Det var inte länge förän vi lessnade på kryssen igen svängde av genom skogarna mot PC igen vi gled in på Anders led mot PC trampade den, där kan man köra för det är inte så tätt mellan kryssen.

Varför i herrans namn håller man på som vi gör jo vi har jävligt kul och den moderna bensinen kan ju börja mögla i tankarna.
Till sist men inte minst vi såg eller hörde inte en skoter på hela dagen är vi dom enda skotertoken i den här regionen?

Inga kommentarer: