lördag 17 januari 2009

Kallt som fan




När hela Norrlands befolkning sitter och kurar framför kaminerna. Då beger sig 2 tappra män från PC skoterklubb sig iväg ut på vidderna. Vi njuter av tystnaden det finns inget så vackert som att höra sången från en Skidoo och en Bear Cat eka mellan bergen i övrigt tyst. Nu är det ju så att i vår förening tillhör ju inte Anders dom mest talföra, men jag får ju tvinga mig till att föra ordet när vi är ute i skogen.


Vi har idag kollat upp våra angränsande skoterleder, omdömme bedrövliga. Inte ens värda att kallas skoterleder. Våra leder då tja som vanligt perfekta utfört av 2 män helt ideellt utan bidrag från kommuner eller landsting. Det gör att det känns skönt att vi är bäst åtminstone i vår närhet. vad är då närhet för oss ja en cirkel på 10 mil från medelpunkten det är närhet fär oss.


Vi tvingas ibland att stanna för att intaga föda bilderna är från protokollskrivning i - 15 graders kyla och en liten eld för att värma våra frusna själar. Dagen var perfekt inte en människa eller skoter inom hör eller synhåll vi var ensamma och vi trivdes med vår tillvaro.








Inga kommentarer: