söndag 9 januari 2011

Skoterledsinformation.


Skoterleden mellan PC och Pakko är trampad rullad och sladdad på grund av snöbrist så är väl inte leden i det eminent superba skick som den brukar vara, men den är förmodligast bäst i Norra Norrlands inland och fjälltrakter.


Tyvärr så är inte leden mellan Murjek och Härkmyran vare sig trampad eller sladdad detta på grund av att dom kommunala bidragen i år hitintills uteblivit enligt det företag som brukar dra upp leden inte erhållit någon beställning. Därför i denna morgon tog styrelsen i PC skoterklubb ett beslut tja va fan vi trampar väl själva mellan PC och Härkmyran. Tyvärr så trampar vi inte ner till Murjek det får dom göra själva.


Hela föreningen med 2 medlemmar drog iväg genom pudersnön nu är det trampat till Torrisåsen så dom som vill besöka Vuottarautio har spår dit. Nästa helg om vädret tillåter så har vi led fram till Härkmyran. Bli nu inte förvånade att vår led avviker från skoterledskryssen. Det beror på att vi åker rakaste vägen och vill inte köra runt halva Norrbotten, Följ vår led utan fruktan ni kommer fram.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej om Jag inte har allt för fel så ligger Aimo på andra sidan av muddus från porjus sett. Och då kommer Min fundering Pakko är för Mig mellan harsprånget och Ligga på södra sidan med bl a en vacker stenbro. Men ditt pakko bör ligga öster om Muddus eller hur är det?

Olle

Aimogreven sa...

Du har helt rätt Olle men det finns ett Pakko efter Råneälven oxå. Det ligger ovanför Mårdsel och är ett ganska berömt ställe att fiska lax på. Där finns även en koja som vi brukar besöka och fika i.