söndag 17 oktober 2010

Nu jävlar skall blodet flyta.


Nu är jag helt inihelvete less på den här jävla passjakten sitta som en idiot och kolla på ingenting. Gå med i ett större jaktlag säger alla nä fan det är ju som en jävla hemvärnsövning. Nu återgår vi till the Porjus metod jag hunden och min 6,5 mm Huskvarna. Eftersom jag är född med jägarblod i ådrorna så ha jag bestämmt att nu slutar vi fjanta med jaktlagsfasoner vi övergår från och med nu till denna sanna jakten en man och en hund.

1 kommentar:

pappa B sa...

Så skall det låta. Att sitta som en Budda bakom en tall och vänta det kan de som har tankeproblem syssla med. Efte min flytt till Malung så blev jag givetvis rga gott skytte inviterad till ett jaktlag i Södra Moon. På morgonen min första älgjakt i Dalarna så samlades vi vid en fäbostuga klockan 06.00. När vi satt där så kom det en gammal militärbuss och ut hoppade 30 kärringar och lika många ungar. de hade tomma kaffeburkar och skedar med sig.
-Vad fan nu då frågade jag den sk. jakledaren, en senil gubbe från MAlungsfors. -Vadå sa han och stirrade på mig, -Det är ju drevkedjan!
På givet klockslag utposterades vi på våra pass. På givet klockslag startade Malungs plåtslagande kärringar med avkommor sin marsch genom skogarna i Västerdalarna. Ljudet av en Indisk paradorkester ekade mellan tallarna och när klockan slog 10.00 var jakten över. Då hade det skjutis 10 älgar som i panik löpt amok mellan gubbarna. JAg sköt inte ett enda skott och dagen efter låste jag in 6,5, min pappas gamla Husqvasrna i vapenskåpet och ldae därmed all framtidaa jakt på hyllan.
Nu vill sonen att vi skall återuppta detta så vi får väl stoppa näbben och ta den obligatoriska "Jägarexamen" även om det bjuder emot. HAr ju aldrig jagat med papper tidigare fast jag får väl böja ryggen den här gången, för grabbens skull.
Besse