lördag 14 mars 2009

Kris i Aitik 36

Strattekonventet uti Aitik 36 inmundigade efter lång väntan veckans stratteburgare. Morgonen började med terror av Väinö som vanligt jag skickade första SMS:et kl 06,15. Han fullgjorde sin plikt med beställningar mottagning av ekonomiska medel mm, begav sig med dödsförakt ut på dödens vägar bland bomlyftar trailar och andra icke identiferade förmål mot Majas korvkiosk Plikten framför allt är hans motto.

Men denna fredag kommer att gå till historien. Vi har släppt in utbölingar på vårt område i och för sig är vi den enda byggarbetsplatsen med en korvmoj på området. Dom fattar inte att i Gällivare på Uno X grillen startade Sveriges hamburgerkultur. Släng er i väggen ni där nere i söder dom andra så kallade hamburgarna som ni äter dom kom in långt senare, vi var först i Sverige. Kan ni tänka vad tokskallarna hade slofsat in i våra stratteburgare GURKSALLAD...

Nu är det krig antingen skall dom ut från området tillbaka till där dom kom från eller så skall dom tilllaga våra stratteburgare som dom skall vara enligt gammal traditon i Gällivare. Tilläggas skall att utbölingarna har fått receptet från gissa var. En hamburgare skall inte kryddas med Gurksallad eller senap, orginalreceptet var salt peppar lök. OK vi gammstötar har fått axeptera att ungdomen vill ha lite glofs men inte Gurksallad. Återkommer med rapporter om traumat i Aitik 36. Strattekonventet har sammanträde på Måndag då kommer vi att besluta om vilka åtgärder vi skall vidtaga.

Inga kommentarer: