måndag 22 november 2010

Stick och brinn Vattenfall


Med dom energipriser som är idag kan man ju bli mer än mörkrädd. Det finns ju alternativ för att ta ner kostnaderna luftvärmepumpar jordvärme bergvärme mm. Men vi här i skogarna har vi har ett alldeles eget värmesystem BJÖRKVED. Den är inte som ni tror gratis den kräver väldigt mycket arbete innan den är i spisen men Vattenfall får inte en spänn, för eget arbete är det inte ens en gång skatt på. Men glöm inte att kvinnorna är fenomenala att arbeta på vedbacken.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Passa dig noga Birger!
Får hästsvansförsedda finansministern Borg reda på att egen huggen björkved är skatte fri,då kommer han säkert på någon ny lag som innebär att du får öppna "pluskan"!Var försiktig på din blogg!
Curre Canin!

pappa B sa...

Gott värmer saxofonbjörken också, extra gott då man vet att man själv kämpat för att få pinnarna på brasan. Tror du att Blondin Bella och hennes systra skulle klara av att få kluvet och inburet ett spann ved? De dogo av köld, sveda och värk innan de kom fram till vedbacken. Nej det skall vara rejäla kvinns som klarar vedeldningen. Ser till min stora glädje att Curre Canin hoppat in och lagt en liten plutt här på sidan, kul tycker jag.